Mantelzorger, vertel je verhaal

Wij zijn op zoek naar de verhalen achter de mantelzorger

Aan de hand van een aantal vragen kun je jouw verhaal vertellen. Hiermee help je vele andere mantelzorgers die wij via onze community en trainingen bereiken. Door verhalen uit de praktijk ontdekken mantelzorgers dat ze er niet alleen voor staan, dat ze niet de enige zijn met onzekerheden, dat ze niet met hun vragen hoeven te blijven rondlopen. 

Beloning

Geef ons jouw waardevolle verhaal en wij geven jou onze "Eerste Hulp Bij Mantelzorg: Kennismaking training" ter waarde van €15 als bedankje.

Wij plaatsen jouw verhaal anoniem op onze website en sociale media. Vermeld daarom ook geen echte namen van personen. Jouw naam passen we aan met de vermelding dat jouw echte naam bij ons bekend is. Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk.

Tip

Schrijf de stukjes (vragen) eerst allemaal uit in een document dat je steeds kunt opslaan. Kopieer daarna de inhoud in de juiste tekstvakken en verzend het formulier.


 

Briljant Checklists

Wat is jouw relatie tot de persoon voor wie je mantelzorg verleent. Hoe begon jouw taak als mantelzorger, wat ging eraan vooraf en waarom ben jij de mantelzorger?

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Hoe lang ben je al mantelzorger.? Hoeveel tijd per dag, week en jaar besteed je aan de mantelzorg?

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Waar bestaan je taken uit? Noem ook de hele kleine taken, die zijn vaak net zo belangrijk.

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Sta je er alleen voor of heb je hulp? Kun je op anderen terugvallen? Hoe zijn de taken verdeeld. Heb je hulp als je zelf even weg wilt, of in vakantietijd? 

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Wat zijn jouw uitdagingen. Waar heb jij moeite mee? Wat is voor jou steeds weer een opgave om voor mekaar te krijgen? Wat zou je graag willen dat anderen overnemen? 

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Wat zou jou heel erg helpen als je daar ondersteuning in krijgt?  Wat zijn zaken waarvan jij zelf vindt dat je er te weinig vanaf weet?

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

Zijn er nog andere mantelzorg gerelateerde dingen die je ons wilt vertellen? Zijn we iets belangrijks vergeten te vragen? Of wil je gewoon nog iets aan ons kwijt?

Schrijf hier iets over jouw ervaring.

 

Graag je volledige naam invullen.
Controleer je e-mailadres.
Controleer je telefoonnummer.
Controle ongeldig.