Skip to main content

LEERVARIANTEN & TARIEVEN

Op welke manieren kun je het programma volgen?

Wil jij je als individu in schrijven? Lees dan hier de mogelijkheden

EHBM BASIC

Je  leert geheel zelfstandig online m.b.v. de EHBM leerapp. We helpen je starten en beantwoorden eventuele ‘technische’ vragen.
Kennismakingsmodule € 15,00
Vervolgmodules per stuk € 45,00


EHBM KLASSIKAAL

Je schrijft je individueel in maar we proberen je te laten starten met een groepje andere deelnemers op een datum die jou past. We beginnen met een halve dag klassikaal les bij jou in de buurt (voor nu kan dit ook online zijn). Na het klassikale stuk ga je online verder. Zodra jij je inschrijft nemen we direct contact op om e.e.a. met jou te plannen.

Kennismakingsmodule € 15,00
Vervolgmodules per stuk € 45,00
Klassikale gedeelte € 125,00
(inclusief leren en beantwoorden vragen gedurende 30 dagen)


Ben je met een groepje of misschien met nog wel meer. Lees dan hier de mogelijkheden. Zit er niet bij wat je wilt? Neem dan even contact op dan regelen wij het samen.


EHBM BASIC VOOR GROEPEN

Ben je met een groepje maar wil je alleen maar de online variant doen dan kun je de tarieven van de individuele inschrijving hanteren. Neem even contact met ons op en dan zorgen wij dat de trainingen voor jullie beschikbaar zijn.
Kennismakingsmodule € 15,00
Vervolgmodules per stuk € 45,00


EHBM KLASSIKAAL VOOR GROEPEN BIJ JOU OP LOCATIE OF OP EEN LOCATIE VAN ONS

Je start samen met jouw groepje deelnemers op een afgesproken datum. Je krijgt klassikaal les op een van onze locaties en van onze trainers Dit duurt 3,5 uur daarna ga je online verder met mogelijkheid tot beantwoording van jouw vragen gedurende 30 dagen.
Prijs per groep (min 6 max 10) € 950 inclusief de module kennismaken en 1 vervolgmodule.

Partners